Petrić velika želja Roya Keanea i Sunderlanda

MLADEN PETRIĆ na meti je Sunderlanda koji se znatno pojačao za predstojeću sezonu. Roy Keanea želi hrvatskog reprezentativca vidjeti u svojim redovima.

Sunderland se poprilično pojačao ove sezone. Doveli su El-Hadjja Dioufa, Teemua Tainija, Steeda Malbranquea te Pascala Chimbondu. No, menadžer Roy Keane na tome ne staje. Žele kupiti još igrača kako bi osigurali ostanak u eltinom društvu Premiershipa.

Keane je tako bacio pogled na kontinent, točnije prema Dortmundu. Želja mu je Mladen Petrić koji bi u ekipi Sunderlanda bio zadužen za ono što im je najpotrebnije, a to su pogoci. Kako su se poprilično osigurali na svim drugim pozicijama, upitan ostaje samo napad.

Osim Petrića, Keane gleda i srpskog reprezentativca Nikolu Žigića, pišu engleski mediji.

Sam Mladen Petrić i nije pretjerano zadovoljan u Borussiji. Ekipa je prosječna, ne vidi se mogućnost za neko veliko napredovanje prema vrhu Bundeslige. Engleska je želja svakome pa tako i Mladenu Petriću. Hoće li se nešto zarotirati te hoće li možda Roy Keane dovesti našeg reprezentativca trebalo bi se znati sljedećih dana. Transferi igrača diljem Europe su se zahuktali, a prvenstvena nadmetanja u ligama petice sve su bliže.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više