Petriću najbolja ocjena, Rakitić u lošem izdanju



ČETVORICA su hrvatskih nogometaša nastupila u dvobojima 20. bundesligaškog kola. Iako nije uspio pobijediti s HSV-om, Mladen Petrić od Kickera je dobio najvišu ocjenu među Hrvatima.

U domaćem remiju Hamburžana s Wolfsburgom (1:1) ocijenjen je solidnom trojkom.

Daleko je lošije u domaćoj pobjedi Schalkea nad Hoffenheimom (2:0) prošao Ivan Rakitić. Za učinak u 90 minuta dvoboja ocijenjen je peticom. Za goste je u toj utakmici nastupio Boris Vukčević. Igrao je do 82. minute i dobio 4,5.

Ivica Olić je u minhenskom slavlju Bayerna nad Mainzom (3:0) prošao s ispodprosječnom četvorkom. Igrao je do 58. minute, kada ga je, već drugi put zaredom, zamijenio Ribery.

Kad su u pitanju nogometaši iz Bosne i Hercegovine, najbolji je ponovno bio Edin Džeko, strijelac jedinog gola za Volfsburžane na gostovanju u Hamburgu (1:1). Ocijenjen je dvojkom. Njegov suigrač Zvjezdan Misimović zaradio je slabih 4,5

Hoffenheimovi prvotimci Sejad Salihović (4) i Vedad Ibišević (5) također su bili slabi u porazu njihove momčadi kod Schalkea u subotu (2:0). Svi su BiH reprezentativci, osim Misimovića (zamijenjen u 85. minuti), odigrali punu minutažu.

 

Pročitajte više