Piers Morgan: Ronaldu transfer u Saudijsku Arabiju daje prednost nad Messijem

Foto: Profimedia

CRISTIANO RONALDO se u studenom obrušio na Manchester United optuživši ga za nedostatak empatije u trenucima kad mu je kći bila bolesna, a potom i za izdaju, te je istaknuo da ne poštuje aktualnog trenera Erika ten Haga i dodao da je postao crna ovca na Old Traffordu.

Sve to rekao je u intervjuu Piersu Morganu, a reakcija navijača i kluba bila je žestoka. Portugalac je morao otići iz Uniteda. Ronaldo je nakon SP-a u Kataru prihvatio astronomski ugovor u Saudijskoj Arabiji potpisavši za Al Nassr. Mnogi tvrde da je tim transferom Portugalac praktički odustao od vrhunskog nogometa, dok Morgan misli drugačije. Engleski novinar je čak rekao da mu prelazak u Al Nassr daje prednost pred Messijem.

''Zahvaljujući našem intervjuu, Ronaldo je potpisao najveći transfer u povijesti nogometa i sada je, s 37 godina, najplaćeniji sportaš na svijetu. Također radi ono što je radio tijekom svoje karijere i to mu, po mom mišljenju, daje prednost u odnosu na Messija. Naime, on si postavlja izazove u novoj zemlji i novoj ligi u vrijeme kad nogomet na Bliskom istoku uzima maha, što smo vidjeli na Svjetskom prvenstvu u Kataru'', smatra Morgan.
 

Pročitajte više