La Liga

Pique: Počeo sam se viđati sa Shakirom i onda se moj odnos s Guardiolom promijenio

Foto: Guliver Image

GERARD PIQUE je otkrio da nije bio u najboljem odnosu s Pepom Guardiolom kada je počeo izlaziti sa Shakirom.

Iskusni stoper je proveo četiri sezone pod vodstvom sjajnog trenera, a zajedno su, među ostalim, osvojili tri puta La Ligu i dva puta Ligu prvaka.

"I Mourinho je utjecao na visoke tenzije"

Pique se 2011. godine počeo viđati sa Shakirom, s kojom danas ima dvoje djece, iako još nisu stupili u brak. Početak njegove veze s poznatom pjevačicom Guardiola nije najbolje prihvatio.

Španjolski stoper je izjavio da mu je bilo vrlo teško tijekom posljednje Guardioline sezone (2011./12.) u klubu, kada su na kraju ostali bez titula u La Ligi i Ligi prvaka. Tada je naslov španjolskog prvaka osvojio Real Madrid, pod vodstvom Josea Mourinha, dok se na europski krov popeo Chelsea.

"Dosegnuli smo velike tenzije s Guardiolom. Cijela svlačionica generalno. Mourinho je puno utjecao na to. Pep želi imati apsolutnu kontrolu nad svim. Počeo sam izlaziti sa Shakirom i moj odnos s njim se promijenio. Sada je naš odnos perfektan. Osjećao sam veliki pritisak i u jednom trenutku sam razmišljao o tome da napustim klub nakon sezone 2011./12.", otkrio je Pique.

Guardiola je nakon te sezone napustio klub i godinu dana je odmarao od nogometa. Kasnije je preuzeo Bayern, a sada je trener Manchester Cityja.

Pročitajte više