Piquionne: Ne želim više igrati za St Etienne

JEDNA od najvećih zvijezda francuske lige i predmet interesa brojnih europskih klubova, napadač St Etiennea, Frederic Piquionne napokon je prekinuo medijsku šutnju o svom navodnom odlasku iz kluba.

Dosad najozbiljnija ponuda za Piquionnea je stigla od strane francuskih prvaka Lyona kojima očajnički treba napadač nakon što su se ozlijedili Wiltord i Benzema, a ni Fred još nije dosegao punu igračku formu nakon ozljede.

Nakon što je iz uprave St Etiennea stigla vijest da nema šanse da će Piquionne otići igrač je napokon odlučio progovoriti o svom narušenom odnosu s klubom.

"Susreo sam se s čelnicima kluba u ponedjeljak, jer su me prije toga ignorirali i nisu me htjeli o ničem obavijestiti. Nisam htio razgovarati s novinarima otkad su počela sva ova nagađanja, ali nakon što su u klubu odbili razgovarati sa mnom ne mogu im više vjerovati. Odbili su razgovarati o produženju mog ugovora. Da ponuda nije bila od Lyona vjerojatno bi otišao već odavno", rekao je Piquionne za francuski L`Equipe.

Napadač je ogorčen načinom na koji se klub prema njemu odnosi i odlučio je da više neće trpjeti takvo ponašanje.

"Naši su odnosi nepovratno narušeni. Ne želim više igrati za St Etienne. Oni me doživljavaju kao roba, nesposobnog izraziti vlastito mišljenje. Nisam ničim zaslužio takav tretman", kaže Piquionne.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više