LIGE PETICE

Pirlo: Razočaran sam, pokus mi je propao

Foto: EPA

JUVENTUS je ponovno razočarao svoje navijače. Uzeo je tek bod kod Fiorentine (1:1), koja je upisala jednu pobjedu u zadnjih šest utakmica, a od poraza ga je sjajnim golom spasio Morata.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MORATINU GOLČINU.

Nakon utakmice trener Andrea Pirlo je ponovno izrazio nezadovoljstvo onime kako je odigrala njegova momčad, kojoj je upitan čak i plasman u Ligu prvaka. "Bili smo grozni u prvom dijelu. Trebali smo igrati i ući u utakmicu drugačije, ovo je bio ključan susret u borbi za Ligu prvaka. Bilo smo prespori, udaljeni u posjedu i oni su bili kompaktniji. Nakon Danilove ozljede odlučio sam se za 3-5-2, ali pokus nije uspio. U drugom dijelu smo bili malo bolji jer smo sasvim promijenili koncepciju ulaskom Morate", rekao je Juventusov trener.

Navijači Juventusa su na društvenim mrežama izrazili nezadovoljstvo Ronaldovom igrom, a novinari su ga upitali zašto je odlučio zamijeniti Dybalu, a ne portugalskog napadača. "Mislim da Ronaldo i nije bio toliko loš. Imao je nekoliko šansi i ukupno nije ostavio loš dojam. Kao momčad smo morali više napadati prostor i to smo djelomično uspjeli u drugom dijelu. Morata je tip napadača koji traži loptu u prostor, Dybala ju više traži u noge", odgovorio je trener Juventusa.

 

Pročitajte više