"Pišite što hoćete, govorite što hoćete, ne zanima me"

ENGLESKI izbornik Steve McClaren je, nakon minutu i 55 sekundi, koliko je trajala press konferencija nakon utakmice sa Andorom, ušao u otvoreni rat sa novinarima.

"Ne zanima me što se priča, što pišete. Mi smo večerašnjom pobjedom dokazali mnogima da su bili u krivu." - rekao je McClaren, nakon čega je kroz zube procijedio "hvala", ustao i napustio presicu.

McClarena je samo 45 minuta djelilo od otkaza. Da u nastavku jedan drugi Steve, Steve Gerrard nije zablistao, Macca bi vjerojatno završio na drugom planetu, kako su to tražili mnogi engleski tabloidi.

Posebna epizoda predstavlja izostavljanje Franka Lamparda, navodno je razlog ozljeda šake.

"Nije bilo vrijedno riskirati pogoršanje i Lampard je izostavljen samo zbog toga" - rekao je McClaren.

No, u tabloidu "The Sun" osvanuo je naslov  "Pusti me da odem ". To su riječi Lamparda, nakon što je fizioterapeut naznačio Macci stanje Lampardove ozljede. No, šef je ostao gluh na to, kao da je htio natjerati Lamparda da sjedi na klupi, da mu pokaže tko je pravi gospodar sredine terena(čitaj Gerrard).

Naslovi u novinama se uglavnom vrte oko dva Stevea. "Stevye spasio Stevea" naslov je u Mailu. "Steve donio sunce, oblaci i dalje nad Maccom", "Pobjeda nad Andorom, ali ne i nad navijačima", "Navijači i dalje traže glavu Stevea McClarena", pišu Express i Guardian.

M.J,V.B.
Foto: AFP

Pročitajte više