"PJACA BRATE, VRATIT ĆEŠ SE JAČI" Legenda oduševila porukom podrške

Foto: Instagram

OSVOJIO JE SVE, igrao je i igra za najjače klubove i reprezentaciju svijeta, ali je osim po vrhunskoj kvaliteti, bio sinonim i za dobrog duha i zajebanta u svlačionici.

Dani Alves službeno je drugi najtrofejniji nogometaš u povijesti europskih kupova s devet kontinentalnih naslova, jednim manje od Paola Maldinija, a po snazi i duhu čini se da bi mogao doseći njegove igračke godine i trofejne visine.
 
Nakon što je sa Sevillom i Barcelonom u 14 godina poharao Španjolsku i Europu, prošlog ljeta došao je u Italiju i to nastavio s Juventusom.
Na pragu je 34., ali je još uvijek zaigran kao dječak i odlično se slaže sa čak 12 godina mlađim Markom Pjacom koji je također ljetos došao u Juve.
 
Alves je u karijeri prošao sve i zna koliko je mladog suigrača uzdrmala teška ozljeda ligamenata koljena koju je dobio sinoć na utakmici Estonija - Hrvatska (3:0) i zbog koje se na teren vraća tek za pola godine. Zbog toga ga je na društvenim mrežama oraspoložio montažom, na kojoj su njih dvojica u superherojskoj pozi i opremi usred postapokaliptičnog svijeta, uz poruku:
 
"Vrati nam se brzo veliki braco, ti si jak. Ne zaboravi, moć je u tvojoj glavi. Zajedno smo, brate."

Pročitajte više