Pjaca: Ne bih otpisao Hajduk

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

MARKO PJACA nakon pet i pol godina je zaigrao za hrvatsku reprezentaciju i oduševio je navijače u finalu turnira u Kairu protiv Egipta (4:2). 

"Bilo je prekrasno nakon toliko godina ponovno zaigrati za reprezentaciju. Prekrasan osjećaj i ostvario mi se san jer sam to čekao godinama. Sve je prošlo u najboljem redu i najbitnije je da smo se podružili i više se zbližili kao ekipa. Spremni smo za Euro", rekao je Pjaca za Dnevnik Nove TV.

"Ne znam jesam li prva opcija za lijevo krilo. Ja se iskreno nadam da ćemo svi biti zdravi prije Eura, pa će izbornik imati slatke brige tko će biti na klupi. Ne trebamo se onda nikoga bojati. Dobro se osjećam fizički i nadam se da ću biti u dobroj formi na Euru."

Osvrnuo se i na situaciju u hrvatskom prvenstvu. Njegova Rijeka ima pet bodova više od Dinama i utakmicu više te sedam više od trećeplasiranog Hajduka.

"Gledao sam derbi, dosta prilika s obzirom na derbi. Hajduk nikako ne bih otpisao, sve je još otvoreno. Igramo s njima idući vikend pa s Dinamom. Moglo bi se dogoditi da odlučujuća utakmica bude ona protiv Dinama, ali dotad ima još dosta kola i moramo sve odraditi kako treba. Prerano je najavljivati bilo što. Naslov prvaka je blizu, ali i isto toliko daleko."

Pročitajte više