PlanetSport utakmicom Jeličića, Pletikose, Vorija i društva najavio Ligu prvaka

Foto: Vipnet

HUMANITARNOM utakmicom timova voditelja i sukomentatora Joška Jeličića i Stipe Pletikose novi sportski program PlanetSport je najavio praćenje Lige prvaka koju ćemo na tim Vipovim kanalima gledati sljedeće tri godine.

U utakmici su osim Pletikose i Jeličića zaigrali Borna i Mario Jeličić, Tomislav Rukavina, Dario Šimić, Igor Bišćan, Gordan Kožulj, Zoran Primorac, Igor Vori i Mario Tokić, uz bodrenje izbornika Nikole Jurčevića, Nenada Bjelice i Dragana Primorca. Cijeli susret vodio je profesionalni nogometni sudac Ante Čuljak. Susret koji je prenosio PlanetSport, završio je 5:5, nakon što je Pletin tim zabio gol u zadnjim sekundama sudačke nadoknade.

Prije susreta su predstavljeni noviteti vezani uz PlanetSport i mogućnost kupovine pojedinih utakmica na Vip NOW platformi za sve korisnike, uključujući i one iz drugih mreža. 

Podsjetimo, večerašnje prve utakmice ovosezonske Lige prvaka od 18:55 možete gledati na novim Vipovim kanalima. U novom, ranijem terminu igraju Barcelona i PSV te Inter i Tottenham, a od 21 sat na rasporedu je ostalih šest susreta od kojih će najzanimljiviji biti onaj na Anfieldu gdje se sastaju Liverpool i PSG.

Prijenos svih utakmica bit će na kanalima PlanetSport 1 - 5 i to u HD kvaliteti. Uz UEFA Ligu prvaka, gledatelji PlanetSporta moći se pratiti prijenose hrvatske rukometne Premijer lige, kao i rukometnog Kupa, utakmice Medveščaka u EBEL ligi, njemačke hokejaške lige, rugbya, borilačkih sportova i brojne druge sadržaje.

Svi korisnici mogu po principu Plati pa vidi (PPV – Pay per view)  kupiti gledanje pojedine utakmice na Vip NOW platformi preko web stranice www.planetsport.vipnet.hr i gledati utakmicu na ekranu koji odaberu – računalu, tabletu ili mobitelu. Cijena pojedinačne utakmice preko weba za sve korisnike bit će u iznosu od 30 do 40 kuna.
 

Pročitajte više