"POBJEDU POSVEĆUJEM HRVATSKIM VATROGASCIMA" Hajdukov Katalonac emotivan nakon trijumfa

Foto: Robert Matić / HNK Hajduk

JOAN CARRILLO emotivno je proslavio pobjedu Hajduka kod Levskog (2:1) na uzvratu 2. pretkola Europa Lige, kojom je njegov klub potvrdio 1:0 iz prvog meča i prolazak u treće, gdje ih čeka Brondby.

"Sretni smo zbog ove pobjede, zbog naših navijača. Najavio sam da ćemo ako pobijedimo posvetiti pobjedu Torcidi, vatrogascima, gradu Splitu. Igrali smo za njih i ovu pobjedu im posvećujem, posebno svim hrvatskim vatrogascima", poručio je Hajdukov trener. 
 
Što se tiče same utakmice, nije imao zamjerki: "Kontrolirali smo igru i zaslužili pobjedu. U najavi nisam krio da smo došli pobijediti, što smo na kraju i napravili. Jako sam zadovoljan."
 
Ohandza je potvrdio da je Hajdukova zlatna europska rezerva. Gol za prolazak postigao je samo dvije minute nakon što je ušao u igru, ali Carrillo odbija da se zbog toga slavi njegov trenerski "nos".
 
"Ohandza je zabio i sretan sam zbog njega, ali mogli su pogoditi i drugi. Mi nismo momčad sastavljena od jednog igrača, već smo kvalitetni kao cjelina. Zato ne mislim da sam pogodio sa zamjenom, jer pobjeda je zajednička, a mi smo stvorili toliko šansi za mnogo igrača."
 
Levski je vodio i bio blizu produžetaka, ali Carrillo tvrdi da nije bio uznemiren ni kada je gubio.
 
"Nije me poremetio njihov gol. I dok su vodili, bio sam miran jer smo kontrolirali igru."
 
Malo kurtoazije prema suparniku za kraj.
 
"Levski je dobra momčad, imaju puno novih igrača i treba im vremena da se uigraju."

Pročitajte više