POBUNA U SVLAČIONICI "Kramarić je sebičan, neka ostavi ego sa strane"

Foto: Getty Images / Guliver image 

IAKO JE Andrej Kramarić nosio Hoffenheim do povijesnog uspjeha protekle sezone i izlaska u Europu, čini se kako nije omiljen među suigračima. Pišu to danas njemački mediji, među njima i Sport Bild i citiraju mladog trenera Juliana Nagelsmanna koji je "zbog Kramarića održao govor pred svlačionicom nakon utakmice s Wolfsburgom".

Suigračima navodno smeta Kramarićeva sebičnost koja je došla do izražaja u posljednjih nekoliko utakmica.

Dosad je Krama za gol asistirao četiri puta, a nesebičnost je pokazao i prošle sezone, kada je to napravio čak osam puta i u jednom periodu imao je više asistencija nego pogodaka.

No odnosi u svlačionici ipak su nategnuti.

Nagelsmann je istaknuo situaciju protiv Wolfsburga, u kojoj je Kramarić pucao na gol pri vodstvu  1:0, ali je na drugoj strani imao usamljenog Sandra Wagnera koji je bio u puno boljoj poziciji za pogodak.

''On dobro zna da je morao centrirati. Da je dodao, zabili bismo za 2:0, utakmica bi gotovo sigurno bila gotova, a ovako je završilo 1:1. Nadam se da mu ne moram objašnjavati, on to sve dobro zna, važno je samo to da me posluša'', rekao je 30-godišnji trener njemačke momčadi.

Nagelsmann je s Kramarićem već pričao o tom problemu. Sport Bild prenosi kako su i neki pojedinci okrenuli leđa hrvatskom reprezentativcu i da je Kramarić jedan od omraženijih igrača u timu. Kerem Demirbay dobio je poseban zadatak od trenera da porazgovara sa suigračem.

''Mora staviti ego sa strane i raditi za momčad'', rekao je veznjak Hoffenheima.
 

 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više