LIGE PETICE

Pogba: Gangsteri mi drže brata u šaci. Lažu da sam molio vrača da ozlijedi Mbappea

Foto: EPA-EFE

PAUL POGBA našao se nedavno u središtu bizarnog skandala nakon što je njegov rođeni brat Mathias najavio senzacionalno objavljivanje "istine" o francuskom reprezentativcu koja će natjerati javnost da promijeni svoje mišljenje o njemu. U priči se spominje da je Pogba putem vrača bacio kletvu na Kyliana Mbappea, a Juventusov veznjak uzvraća da je već mjesecima žrtva iznude te da su ga bivši prijatelji bili zatočili i tražili novac koji im nije slao kad je postao bogat i slavan.

Kako prenosi portal Franceinfo, Pogba je priznao kako je uistinu platio vrača. Međutim, veznjak Juventusa negira kako je to napravio da vrač urekne i ozlijedi Mbappea. Tvrdi kako je na taj način htio pomoći jednoj humanitarnoj organizaciji u Francuskoj. Dodao je kako je uvjeren da je njegov stariji brat Matthias pod pritiskom gangstera koji mu žele nauditi. Pogba je, navodi isti izvor, već dvaput mijenjao broj mobitela u zadnjih mjesec dana kako bi pokušao izbjeći reketarenje.

Na kraju je svjetski prvak s Tricolorima platio 98 tisuća eura od ukupno 13 milijuna eura, koliko su tražili ljudi koji su pokušavali iznuditi novac od njega prije nego što se obratio policiji i prijateljima koji su mu htjeli pomoći.

Sve je krenulo po zlu kada je Pogba bio prisiljen jednog prijatelja izbaciti iz kuće u Manchesteru jer je potrošio 200 tisuća eura s Pogbine kartice. Prijatelj se nakon toga udružio s drugim ljudima koji mu žele zlo, a Pogba je sve to ispričao talijanskoj policiji, navodi Franceinfo.

Pročitajte više