Pogledajte Dinamov prank Baturini. Psovao je i bacao joystick

Screenshot: GNK Dinamo

DINAMO se u novoj epizodi svoje emisije Blue Stage, koja se emitira na platformi Dinamo Plus, odlučio našaliti s Martinom Baturinom. Organiziran je dvoboj u EA Sports FC-u, najpopularnijoj nogometnoj simulaciji, između Baturine i Tibora Halilovića. Odnosno, barem je Baturina mislio da igra protiv svog suigrača.

Umjesto Halilovića, koji je sjedio pored Baturine, zapravo je iz prostorije pored igrao Filip Babić, najbolji hrvatski igrač ove videoigre. Baturina protiv profesionalca nije imao nikakve šanse te je na kraju doživio ogroman poraz, a pritom se i poprilično naživcirao. Počeo je psovati, a nakon jednog primljenog pogotka je i bacio joystick, no ipak se nasmijao kada mu je otkriveno protiv koga je zapravo igrao.

@gnkdinamo U novoj epizodi Blue Stagea ugostili smo najboljeg hrvatskog FC 24 igrača Filipa Babića koji je prankao Martina Baturinu i zaigrao protiv njega umjesto Tibora Halilovića 😂💙 📺 Cijeli Blue Stage pogledajte na Dinamo Plusu. @CyberLive!Arena ♬ original sound - gnkdinamo

Pročitajte više