WIMBLEDON

Pogledajte Đokovićev poseban poklon za Ivaniševića: "Idemoooo"

Foto: Instagram (Goran Ivanišević)

NOVAK ĐOKOVIĆ je u nedjelju osvojio treći uzastopni naslov u Wimbledonu, šesti ukupno, te je povećao broj Grand Slam titula na 20. Jednako toliko imaju ih Roger Federer i Rafael Nadal, dvojica najvećih rivala i dvojica koja se uz njega najčešće spominju kao najveći tenisači svih vremena.

Đoković je pobjedom protiv Talijana Mattea Berrettinija 3:1 u setovima stigao do novog trijumfa, ovaj put točno 20 godina i dva dana nakon što je njegov trener Goran Ivanišević stigao do svog najvećeg uspjeha u igračkoj karijeri.

Ivanišević je tog srpanjskog dana 2001. podigao jedini naslov osvojen na travnatom Grand Slamu, a sad je u drugačijoj ulozi promatrao povijesni uspjeh svog igrača.

Ivanišević se oglasio na Instagramu. Objavio je dvije fotografije. Na jednoj pozira s pobjedničkim peharom u društvu Đokovića, a na drugoj pokazuje što mu je Đoković poklonio.

"20 godina kasnije ponovno imam čast držati najposebniji trofej u tenisu. Ovaj put u drugoj ulozi, ali osjećaj je vrlo sličan. Hvala ti na poklonu, Nole", napisao je Goran u objavi.

Đoković je Ivaniševiću poklonio majicu na kojoj piše:

"Za super-trenera Gorana, Wimbledon 2021"

Uz to su stavljeni i motivi Goranove obljetnice osvajanja Wimbledona, kao i poruka "Idemooooo".

 

 

Pročitajte više