OBRANA SEZONE Pogledajte kako je Donnarumma u 92. minuti ukrao Napoliju naslov

Foto: Screenshot

AKO ĆE Napoliju na kraju priče nedostajati dva boda u borbi za naslov prvaka s Juventusom, "krivac" za to bit će Gianluigi Donnarumma.

Fantastični Milanov golman je u sudačkoj nadoknadi utakmice 32. kola Serie A između Milana i Napolija jednom od najboljih obrana sezone sačuvao svoj gol i osigurao Milanu bod u remiju bez golova. Milanova obrana je u 92. minuti potpuno zaboravila na Arkadiusza Milika koji se našao sam na vrhu peterca, primio loptu i dobro pucao, ali je Milanov golman nevjerojatno reakcijom skrenuo loptu u korner.

Napoli je ovim kiksom, ako se remi na San Siru protiv Milana tako može nazvati, omogućio Juventusu da se danas od 18 sati eventualnom pobjedom protiv Sampdorije šest kola prije kraja odvoji na velikih sedam bodova prednosti.

Ništa još nije gotovo, budući da sljedećeg vikenda Juventus i Napoli igraju međusobno u Torinu, a aktualni prvaci do kraja sezone moraju još igrati s Interom, Milanom i Romom. No, pobijedi li Sampdoriju, Juventus će možda imati nedostižnu prednost.

Pročitajte više