UFC

Pogledajte kako izgleda Jones nakon što je izazvao Miočića

Foto: Getty Images/Gulilver Image

JON JONES, američki MMA  borac i bivši prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji, prije nekoliko mjeseci odlučio se na prelazak u tešku kategoriju. Od samog početka dao je do znanja kako ga zanimaju samo Stipe Miočić i borba za pojas prvaka.

MMA javnost i stručnjaci se pitaju kakvog ćemo Jonesa gledati u teškoj kategoriji, s obzirom na to da više neće skidati kilograme uoči borbe. Na svojem Instagram profilu podijelio je slike s nedavnog treninga i na njima se vidi da je veći nego ikad u karijeri.

"Nikad se nisam toliko dobro osjećao sa 109 kilograma. Trebao bih biti spreman za nekoliko mjeseci", napisao je uz sliku. 

Treba napomenuti kako je Miočić u svoju posljednju borbu ušao sa 109 kilograma, a Jones je već sada teži od njega. S obzirom na to da se borio u kategoriji do 93 kilograma, jasno je da je Jones za potrebe borbi morao skidati preko deset kilograma.

Prema onome što je govorio predsjednik UFC-a Dana White, Jonesu se želja neće ispuniti, bar ne odmah. Ngannou je prvi izazivač za pojas i očekuje se kako bi borba između njega i Miočića mogla biti ugovorena za ožujak.

 

Pročitajte više