Pogledajte kako je Diego Maradona igrao nogomet s cigarom

KAKO GOD Argentina završila na aktualnom Svjetskom prvenstvu, bila prvak ili ispala u subotnjem četvrtfinalu, njen izbornik Diego Maradona će ostati jedna od zvijezda Mundijala. Svjetski mediji su se ovom prilikom raspisali o igranju nogometa Diega Maradone za vrijeme dok je cigaru kubanku imao u svojim ustima ili ruci.

Većina medija spominje posljednji trening argentinske reprezentacije tijekom četvrtka, no vjerojatnije da je riječ o utakmici u kojoj su s Maradonom na travnjaku, mahom, bili ostali ljudi iz njegova izborničkog stožera, liječnička ekipa, prijatelji i ostali.

No, kako god, u središtu pozornosti je Maradona koji asistira, koji se nudi i ulazi u duele s cigarom u ustima ili ruci. I sve prati konstantni dim iza njegove glave. Neobičnosti i zabave, očigledno, nikada ne prestaju s Maradonom i oko njega. Podsjetimo da četvrtfinalni ogled Argentinina igra u subotu (16 sati) protiv Njemačke, u reprizi događaja od prije četiri godine kada je u Berlinu Njemačka bila bolja nakon izvođenja jedanaesteraca. 

Pročitajte više