Ostali sportovi

Pogledajte kako je MMA borac nokautirao pijanog tipa u baru

Foto: Screenshot/Twitter

BIVŠI poznati američki kickboxer Joe Schilling brutalno je nokautirao čovjeka u baru, a snimku je objavio britanski The Sun. Potom je na svom Instagramu objavio poruku koju mu je navodno poslala bivša partnerica nokautiranog čovjeka.

"Ova država ne mari za samoobranu"

Nije poznato gdje je i kada točno nastala snimka, ali nju je komentirao i Joe Schilling na Instagramu.

"Čini se kako ova država više ne mari za samoobranu. Ne brinite, dobio sam video. Volim vas, ljudi, i zahvaljujem se što brinete i na podršci tijekom životno opasnog iskustva. Velika zahvala 'The Yard Muay Thai' klubu jer me pripremio za ovako opasnu situaciju j*****g rasista", objavio je Schilling uz video, ali objava je ubrzo obrisana.

Na snimci se primijeti kako nokautirani čovjek prije sukoba sa Schillingom zbija šale i djeluje pijano, a onda je nešto dobacio bivšem kickboxeru koji je bio u prolazu. Nakon toga ga je Schilling snažno udario i oborio na pod.

"Hvala ti za ovo"

Video je izazvao brojne reakcije koje Schilling objavljuje na svom Instagramu, a na ovoj društvenoj mreži objavio je i poruku koju mu je navodno poslala bivša partnerica čovjeka kojeg je udario.

"Dečko kojeg si udario je moj bivši. On me psihički zlostavljao na dnevnoj bazi. Osam godina sam čekala na karmu da ga pogodi pravo u lice", stoji u poruci.

Schilling je objavu komentirao riječima: "Božji posao."

Pročitajte više