HNL

Pogledajte kako je Samir Toplak najavio utakmicu sa Šibenikom

Screenshot: HNK Gorica

NAKON kratke reprezentativne stanke, Gorica nastavlja s izazovima u okviru HNL-a. U 29. kolu red je na gostovanje na Šubićevcu, kod Šibenika, trenutačno osmoplasirane momčadi na tablici. Zbog kartona neće biti Muse Muhammeda i Caia Cruza, zbog ozljeda će izostati Joey Suk, Matija Dvorneković i Paulius Golubickas, a u kadar se vraćaju Matthew Steenvoorden i Jozo Šimunović.

"Dobro nam je došla ova pauza, da se malo resetiramo, da napunimo akumulatore za sve ono što nas čeka. Imamo problema s ozljedama i izostancima, ali nećemo se žaliti. Odradili smo dobar mikrociklus, zaokružili ga prijateljskom utakmicom protiv Jaruna, i započeli s pripremom za Šibenik", rekao je trener Samir Toplak pa nastavio:

"Šibenik nije u optimalnom stanju u posljednje vrijeme, ali u ovoj se ligi više puta pokazalo da to može biti i dvosjekli mač. Ako i na trenutak pomislimo da smo mi nekakvi veliki favoriti, ako ne budemo na svojih sto posto, imat ćemo problema. Ja sam tu da pripremim igrače da budu na svom maksimumu, a uspijem li u tome, možemo se nadati novom dobrom rezultatu."
 

Pročitajte više