Pogledajte kako je Teklić zabio u debiju za Trabzonspor

Foto: Profimedia

TONIO TEKLIĆ postigao je pogodak u debitantskoj utakmici za Trabzonspor Nenada Bjelice. Hrvatski nogometaš zabio je treći gol u 4:0 pobjedi turskog sastava nad slovenskim drugoligašem Triglavom u pripremnoj utakmici. Glavom je svladao vratara nakon ubačaja iz kuta.

"Jako sam sretan što sam ovdje, nestrpljivo čekam sezonu. Od prvog dana se osjećam dobrodošlo. Jedan od ciljeva mi je postići što više golova. Igrat ću na svakoj poziciji na kojoj me trener vidi. Ako me pitate gdje se osjećam najugodnije, mogu vam reći samo da je to na terenu", rekao je Teklić nakon utakmice.

Varaždin ga prodao za 1.2 milijuna eura

Trabzonspor je Teklića doveo iz Varaždina za 1.2 milijuna eura, a prema ranijem dogovoru, Varaždin će oko pola milijuna eura isplatiti njegovom bivšem klubu Hajduku. Teklić je u Hajduk stigao 2015. godine kao 16-godišnjak iz Adriatica i ondje prošao sve uzraste.

Za prvu momčad odigrao je 37 utakmica te zabio dva gola uz jednu asistenciju, ali najbolje je igrao u dva navrata na posudbama u Varaždinu, u koji je besplatno otišao prošlog ljeta. Hajdukov jedini uvjet bio je postotak od buduće prodaje (40 posto).

Pročitajte više