Pogledajte kako se Bilić narugao Kloppu, a West Hamov dječak Lovrenu

Foto: Screenshot Twitter

SLAVEN BILIĆ je nastavio rušiti engleske nogometne divove. Iako je na pressici uoči utakmice rekao kako je West Ham još miljama daleko od kluba bogate povijesti i tradicije kao što je Liverpool, nije mu to smetalo da i po drugi puta ove sezone pobijedi kultni klub s Anfielda.
 
> Ni Klopp mu ništa ne može: Bilić opet srušio Liverpool
 
Nakon što je na početku sezone usred Liverpoola slavio s 3:0, na Upton Parku je danas popodne pobijedio s 2:0. Nakon Rodgersa pao je i Klopp i Bilić je još jednom dokazao da je ''ubojica velikih''.
 
Premda nije direktno kriv niti za jedan gol, Dejan Lovren se uklopio u katastrofalno izdanje Liverpoolove obrane, koja je mogla primiti i još pokoji pogodak, da su napadači West Hama u završnici bili malo precizniji.
 
No, smiješan trenutak dogodio se uoči same utakmice kad su se igrači obje momčadi nalazili u tunelu Upton Parka. Dječak obučen u West Hamov dres, maskota Čekićara, pružio je ruku prema Lovrenu, koji je prihvatio pozdrav, no klinac je povukao ruku u zadnji trenutak ostavivši Lovrena na trenutak zbunjenog. Ipak, hrvatski se reprezentativac nije naljutio i sve je to popratio sa smiješkom.

Pročitajte više