PRIPREMNA UTAKMICA

Pogledajte kako se Lewandowski predstavio navijačima. Barcelona pobijedila 6:0

Foto: EPA

BARCELONA je uvjerljivo zaključila pripreme pred novu sezonu. Xavijeva momčad na Camp Nou je sa 6:0 pobijedila meksički Pumas UNAM. Katalonskim navijačima na odličan način prezentirao se Robert Lewandowski, poljski napadač koji je nakon dugih ljetnih pregovora stigao iz Bayerna.

Golom već u trećoj minuti na asistenciju Pedrija doveo je Barcelonu u vodstvo. Bio je to njegov prvijenac, a zabio ga je iz jako teškog kuta. Nakon toga je mladom talentu uzvratio na isti način, i to dvaput. Prvi put mu je podvalio loptu u 5., a zatim u 19. minuti fantastično odigrao petom i gurnuo ga samog pred golmana. Između dva gola Pedrija u strijelce se upisao i Ousmane Dembele. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL I ASISTENCIJE ROBERTA LEWANDOWSKOG

Xavi je na poluvremenu napravio šest zamjena, a do kraja su njegovi igrači zabili još dva gola. Pierre-Emerick Aubameyang pogodio je u 49. minuti, što mu je namjestio Franck Kessie, a Frenkie de Jong u 84. postavio je konačni rezultat.

Dani Alves igrao za meksički klub

Spomenimo kako je za meksički klub igrao Dani Alves, brazilski bočni igrač koji je ovog ljeta napustio Barcelonu. Barcelona sljedeći vikend, u prvom kolu španjolskog prvenstva, igra protiv Rayo Vallecana. Podsjetimo, u ljetnom prijelaznom roku u Barcelonu su došli Raphinha, Jules Kounde, Franck Kessie i Andreas Christensen. Naslov prvaka La Lige brani Real Madrid.

Pročitajte više