TRANSFERI

Pogledajte kako se Marin Ljubičić oprostio od suigrača u Hajduku

Screenshot: Hajduk Digital

HNK HAJDUK i austrijski prvoligaš LASK Linz postigli su dogovor o posudbi 20-godišnjeg napadača Marina Ljubičića do kraja sljedeće sezone, odnosno do ljeta 2023. godine, uz opciju otkupa ugovora. Marin je otputovao u Austriju na središnji dio priprema, a od momčadi se oprostio u nedjelju nakon što je prošao liječničke preglede u Linzu.

"Hvala vam za ovih godinu i pol dana. Nadam se da ćete osvojiti sve što se može osvojiti. Vidjet ćemo se na ljeto. Doći ću valjda kad bude trebalo dignuti pehar", rekao je Ljubičić na oproštaju od Hajduka svojim suigračima, s kojima se nakon toga pozdravio.

Zabio devet golova za Hajduk

Do sada je odigrao 44 službene utakmice za Hajduk, pritom je 19 puta bio u početnom sastavu, a ima učinak od devet postignutih pogodaka uz četiri asistencije. Mladi napadač za Hajduk je debitirao u ožujku 2021. godine u 3:0 pobjedi Bijelih protiv Zagreba, ostvarenoj u Hrvatskom nogometnom kupu.

Prvi pogodak postigao je ubrzo nakon debija, u prvenstvenoj utakmici protiv Šibenika na Poljudu. Posljednji put za Hajduk je igrao u zadnjem prvenstvenom kolu prošle sezone, na gostovanju kod Dinama na Maksimiru. "Marinu želimo puno sreće i uspjeha na posudbi u LASK-u", poručili su iz Hajduka.

Pročitajte više