Pogledajte kako se trofejni milijunaš vozi s utakmice

Screenshot: Twitter

ARJEN ROBBEN ne prestaje oduševljavati ljubitelje nogometa širom svijeta.

Legendarni krilni napadač se nakon deset godina u Bayernu prošle godine u 36. godini života vratio u Groningen. Mali nizozemski klub u kojem je počeo blistavu karijeru. Tijekom nje je vodio PSV, Chelsea, Real i Bayern do svih trofeja, a Nizozemsku do svjetskog srebra i bronce. 

Međutim, povratak pod stare dane u klub njegove mladosti počeo mu je teškom ozljedom, zbog koje je pauzirao čak sedam mjeseci. U prvu momčad Groningena vratio se prije dva dana i to tako da je proglašen igračem utakmice nakon što je za pobjedu protiv Emmena (4:0) namjestio dva gola. 

Nakon meča se slomio i rasplakao sretan što se konačno vratio nakon teške ozljede, a njegova emotivnost i dokaz koliko mu je, nakon svega što je osvojio u karijeri s velikanima, stalo za njegov mali klub, dirnula je nogometne fanove. 

Novi Robbenov postupak kojim je pobrao simpatije otkriven je nakon te utakmice. Jedan od navijača Groningena koji se gradom vozio u automobilu, na ulici je prepoznao biciklista.

Bio je to Arjen Robben. Slavni, trofejni igrač najvećih klubova i multimilijunaš, s utakmice Groningena na kojoj je bio najbolji, kući se vraćao biciklom.

Pročitajte više