POLUFINALE LIGA NACIJA

Pogledajte kako su Englezi amaterskim pogreškama poklonili pobjedu Nizozemcima

Foto: Screenshot (Sportklub)

FESTIVAL pogrešaka gledali smo u drugom polufinalu Lige nacija između Nizozemske i Engleske. Čak tri od četiri gola pala su iz nevjerojatnih kikseva obrane, a više su ih napravili Englezi pa su Nizozemci na kraju slavili s 3:1.

Matthijs de Ligt donio je vodstvo Engleskoj nakon što je izgubio loptu u obrani i srušio Raheema Sterlinga u kaznenom prostoru. Penal je realizirao Rashford, a jedan od najboljih mladih stopera svijeta iskupio se golom u 73. minuti, kada je glavom iz kornera pogodio za 1:1, i išlo se u produžetke.

Tamo su Englezi poklonili pobjedu Nizozemcima. Prvo je Stones išao driblingom prevariti Depaya kao zadnji čovjek obrane. Napadač Lyona mu je bez problema uzeo loptu, pucao je, Pickford je obranio, a iz dotrčavanja je Promes pospremio za 2:1 u 97. minuti. Oranje je do konačne pobjede stiglo u 114. minuti nakon nove velike gluposti u obrani. Barkley je savršeno uposlio Depaya, iako mu to, naravno, nije bila namjera, a ovaj je bez problema proigrao Promesa koji je zabio za konačnih 3:1.

PORTALI ZBOG ZAKONSKIH RESTRIKCIJA I TV-PRAVA NE MOGU STAVLJATI VIDEA, ALI SVE GREŠKE IZ UTAKMICE POGLEDAJTE NA OVOM LINKU. NA POČETKU VIDEA JE DE LIGTOVA GREŠKA, OD 3:50 STONESOVA, A OD 5:12 BARKLEYJEVA.

Pročitajte više