Pogledajte kako su Horde zla demolirale Koševo

DAN nakon nereda koji su vladali na ulicama Sarajeva, zbraja se ukupna šteta i broj ozlijeđenih. Stadion Koševo teško je oštećen u naletu bijesnih navijača.

Na novoj snimci jasno se vidi veći dio svega što se u srijedu događalo nakon posljednjeg sučeva zvižduka i utakmice Sarajeva i Širokog Brijega koja je završila 1:1. Utakmica se igrala u sjećanje na Vedrana Puljića, navijača koji je prošle jeseni stradao u navijačkim neredima.


Slaba igra i samo remi razljutili su navijače Sarajeva koji su uz skandiranje "Izdali ste Vedrana" izletjeli na teren i počeli uništavati sve što im je došlo pod ruke i noge. Nogometaši oba kluba pobjegli su prema svlačionicama, a nekoliko je huligana uspjelo ući za njima. Dvojica igrača Širokog morala su se skloniti u svlačionicu domaćih dok su huligani razbijali gostujuću, piše Dnevni avaz.


Navijači su iskalili bijes i na zaštitarima koji su im se našli na putu, udarali su ih svime što im je došlo pod ruku, a na kraju se i osiguranje razbježalo prema izlazima. Uništene su klupe za rezervne igrače, porazbijana sva stakla na stadionu, a onda je na red došla svečana loža na kojoj je zapaljen krov.

Kad su na Koševo napokon stigle snage reda, neredi su se nastavili na ulicama Sarajeva, gdje su se navijači priključili prosvjednicima ispred zgrade Vlade FBiH.

Pročitajte više