MARKO LIVAJA

Pogledajte kako su pune Gripe dočekale Marka Livaju

Foto: Dalmatinski portal

U DRUGOM polufinalu turnira Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović Vivas Bar je izbacio Antique Bar Marka Livaje pobjedom 3:2. Za Vivas je dva gola zabio Roko Šimić, a jedan Medić. Za Antique su strijelci bili Stipe Biuk i Božić.

Uvjerljivo najveći pljesak i ovacije punih Gripa dobio je Hajdukov najbolji igrač Marko Livaja. Turnir je na kraju osvojio Kauri, a Marko Livaja je odigrao po poluvrijeme za obje momčadi u finalu.

Livaja: To je takav grad

"To je takav grad. Svjestan sam što ljudima značim i svima izlazim u susret", rekao je Livaja pa dodao:

"Drago mi je što smo napunili dvoranu i najvažnije je da se svi dobro zabavljaju i da sve prođe u miru. Dosta je kvalitetnih igrača, ovdje igram svake godine, imena su sve bolja."

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Golove za Kauri su zabili Marin Jakoliš, Bosančić i Moro, a za Vivas je jedini pogodak postigao Vulikić.

Kauri: Ježina, Reić, D. Bradarić, Krovinović, Pokrivač, Grbić, Peričić, Skorup, I. Čalušić, M. Jakoliš, Ozobić, Moro, L. Kalinić, Kalik, Gojo, Bosančić. Trener: Armando Marenzi.

Vivas bar: Mišević, N. Pralija, Butorović, Dario Šimić, Musa, Roko Šimić, Medić, Mate Bilić, Šimun Hrgović, Jureškin, Vejić, Pranjić, Marko Brkljača, Vulikić, Niko Đolonga, L. Pralija. Trener: Darko Miladin

Marin Jakoliš, igrač Hajduka na posudbi u Šibeniku je dobio nagradu za najboljeg igrača turnira, a prepune Gripe su ovacijama nagradile Jakoliša zbog fantastične partije u finalu.

U prvom polufinalu na Gripama ekipa Kauri je pobijedila ekipu Camela 7:4.

Livaja nogometaš godine

Podsjetimo, Marko Livaja proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je Tportal proveo među nogometnim kapetanima 19. godinu zaredom. Naslov najboljeg igrača Livaja je ponio sa 76 bodova, 20 više od drugoplasiranog napadača Rijeke Josipa Drmića, dok je treće mjesto zauzeo napadač Dinama Bruno Petković s 50 bodova.

"Prije svega želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u izboru ove godine. Velika je čast dobiti ovu nagradu, posebno kada vidim koji su je sve igrači dobivali u prošlosti, a ujedno je to motiv da u nastavku sezone pokušam igrati na još većem nivou. Želim zahvaliti i svojim suigračima kojima pripadaju velike zasluge jer zajedno smo zaslužni za ono što prikazujemo na terenu. Bila je ovo uspješna godina za mene, a nadam se da će sljedeća biti još uspješnija za Hajduk," rekao je Livaja.

Pročitajte više