Pogledajte kako UFC-ov borac udara gledatelja na putu prema kavezu

Foto: Profimedia

U JEDNOJ od po imenima najjačih priredbi u MMA povijesti, jubilarnom UFC-u 300, Alex Pereira obranio je naslov poluteškaškog prvaka nokautom Jamahala Hilla, Max Holloway nokautirao je Justina Gaethjea doslovno sekundu prije kraja borbe, a Aleksandar Rakić u povratničkome meču nakon dvogodišnje stanke zbog ozljede izgubio je od Jirija Prochazke.

U jednoj od predborbi Armenac Arman Tsarukyan u lakoj je kategoriji pobijedio Brazilca Charlesa Oliveiru podijeljenom odlukom sudaca, ali udarati je počeo i prije nego što će ući u kavez. Izlazeći iz hodnika prema oktogonu, Tsarukyan je prolazio neposredno pokraj ograde i usput pošteno odalamio nekog od gledatelja.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SNIMKU INCIDENTA

Objašnjenje?

"Pokazao mi je da se jebem i htio me udariti, a ja sam htio udariti njega", rekao je armenski borac nakon meča. Pratnja ga je odmah odvukla, ali nije ga spriječila da nekoliko metara dalje zamahne prema još jednom gledatelju.

Unatoč očitom pomanjkanju fokusa na samu borbu, Tsarukyan je došao do pobjede nakon tri runde i sad bi mogao postati sljedeći izazivač Islamu Mahačevu za šampionski pojas u lakoj kategoriji. Ovo mu je bila 22. pobjeda uz tri poraza, a u UFC-u je na 9-2 i ima devet pobjeda iz posljednjih 10 borbi, nakon što je u debiju odlukom sudaca izgubio upravo od Mahačeva.

Pročitajte više