Pogledajte kaljužu u kojoj je Livaković morao braniti

NOGOMETAŠI Fenerbahčea slavili su 3:1 na gostovanju kod Rizespora u utakmici 26. kola turskog prvenstva koja je odigrana u teškim uvjetima. U kaljuži na Rize City stadionu nastupio je i Dominik Livaković koji je primio gol u 28. minuti, prije no što su njegovi suigrači okrenuli rezultat za pobjedu Fenera. Jedan od strijelaca bio je i Edin Džeko.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ NAJVAŽNIJE TRENUTKE UTAKMICE

Džeko je zabio u 65. minuti, a bio je to drugi gol gostujuće momčadi. Njime je Fenerbahče preokrenuo rezultat u blatu, a baš o uvjetima u kojima je utakmica odigrana govorio je nakon susreta BiH napadač, s 18 golova uvjerljivo najbolji strijelac lige.

Džeko:Tereni moraju biti bolji za dobrobit turskog nogometa

"U prvom poluvremenu nismo shvatili što se događa, nismo mogli razumjeti da se nogomet igra u takvim uvjetima. Teren je bio pun vode, zato smo i primili gol. Prvo poluvrijeme je bilo teško. U drugom poluvremenu smo shvatili da moramo igrati drugačije. Igrali smo na duge lopte. Nije bilo moguće igrati kratke pasove na ovom terenu. Kad smo to shvatili, stvari su krenule na bolje. Tri igrača koja su kasnije ušla u igru dala su nam dodatnu energiju", rekao je Džeko i dodao:

"Tereni moraju biti bolji. Tereni na kojima se igraju utakmice moraju biti bolji za dobrobit turskog nogometa."

Pročitajte više