POGLEDAJTE KAOS U ZADNJIM MINUTAMA Igrači se potukli, je li Hajduk oštećen za penal?

Foto: Twitter 

NEVJEROJATNA utakmica u Splitu: Hajduk i Dinamo odigrali su 2:2, a tri pogotka vidjeli smo od 89. minute susreta. Hajduk je do tada vodio 1:0, Poljud se spremao na slavlje, ali izjednačio je Dinamo odličnim udarcem glavom Filipa Benkovića.

 

Hajduk je već tada protestirao i uputio na pregledavanje snimke. Kažu da je Benković bio u nedozvoljenoj poziciji kod postizanja pogotka.


Dvije minute kasnije, Ademi je asistirao Henriquezu koji je ušao s klupe i opet zabio Hajduku u sudačkoj nadoknadi za potpuni preokret. 

Stojanović je potom na petercu gurnuo Kožulja, a sudac Pejin dosudio je penal za Hajduk. Drugi pogodak na utakmici zabio je Erceg. Ovaj put nitko mu nije uspio oteti loptu. 



U posljednjoj minuti dvostruki Hajdukov strijelac pada u šesnaestercu u duelu sa Sigalijem. Pejin se ovaj put nije oglasio, no ako to nije bio penal, po tom kriteriju nije bilo ni prvog na utakmici. Kako god, o detaljima derbija dugo će se raspravljati.

Trener Dinama Mario Citanović rekao je kako neće dopustiti da suci gurnu nogomet u drugi plan, dok je trener Hajduka Joan Carrilo jedva dočekao nabaciti komentar, iako je na početku press konferencije kazao da neće govoriti o suđenju i nanositi štetu Hajduku. 

"Ljudi su inteligentni i sve vide", poručio je trener Hajduka. 

Igrači Hajduka i Dinama do kraja utakmice uspjeli su se i međusobno potući. Naelektrizirana atmosfera s terena se prebacila i na klupu. Suci su razdvajali vruće glave. Incident se dogodio i u svečanoj loži. Direktor Dinama Tomislav Svetina viknuo je "Ima pravde" i isprovocirao Hajdukovog predsjednika Ivana Kosa i direktora Marija Branca. Naguravanje je zaustavila policija.

 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više