Pogledajte ludo kreativni potez All-Stara koji je mnoge podsjetio na Kobea Bryanta

Screenshot: Twitter / NBA

NEW YORK Knicksi izgubili su na debiju Bojana Bogdanovića od Indiana Pacersa 125:111. Bez cijele centarske linije i još dviju zvijezda iz startne petorke, a s dvije neuigrane prinove u sastavu, Knicksi su na trenutke djelovali pogubljeno, a razigrani Pacersi to su koristili, posebno njihov All-Star razigravač Tyrese Haliburton.

On je u jednoj akciji fintom izbacio čuvara, ali da je krenuo u prodor, napravio bi korake. Umjesto toga, fenomenalno se snašao, bacio loptu o tablu, uhvatio je u skoku i u jednom pokretu poslao u kut na otvorenu tricu Pascalu Siakamu, koji je pogodio i upotpunio spektakularan potez svog suigrača.

VIDEO: Arena Sport

Nekoliko je igrača ove sezone u NBA ligi koristilo ploču za atraktivne poteze, ali uglavnom za dodavanja samom sebi za zakucavanje. Haliburton je učinio još potez više, a poslije komentirao da nikad to prije nije napravio te da samo igra košarku i zabavlja se.

Kao Kobe Bryant, na isti datum

NBA fanovi su, međutim, izvukli snimku Kobea Bryanta koji je u istoj dvorani na isti datum napravio vrlo sličan potez, samo što je on bio u puno većoj gužvi, a loptu je proslijedio na drugu stranu na šut Paula Gasola.

Haliburton je u svojoj četvrtoj sezoni, a drugoj punoj u Indiani nakon razmjene iz Sacramenta za Domantasa Sabonisa. Ove sezone postiže 22.7 poena i prevodi NBA ligu s 11.7 asistencija, a nedavno je izabran u startnu petorku Istoka za All-Star utakmicu, koja će se idućeg vikenda održati baš u Indianapolisu.

Pročitajte više