UFC

Pogledajte Miočićevih prvih pet nokauta u UFC karijeri, rušio je i najveće legende

Foto: Getty Images

STIPE MIOČIĆ ovog vikenda ponovno ulazi u kavez, a protivnik će mu treći put u karijeri biti Daniel Cormier. Pobjednik će odnijeti titulu najopakijeg čovjeka na svijetu.

UFC prvak hrvatskih korijena u toj borbi brani titulu, ali ne treba zaboraviti da je njegov put do vrha bio dug. Miočić je pojas prvi put osvojio nakon pet godina karijere, a njegovih početaka prisjetio se UFC.

Rušio velikane

Miočić je još na početku svoje UFC karijere bio opasan borac, a debitirao je pobjedom protiv Joeyja Beltrana 2011. godine. Slavio je sudačkom odlukom.

UFC je na službenom Instagramu objavio video prvih pet Miočićevih nokauta u UFC karijeri. Prvi je pao Englez Philip De Fries, a nakon njega su padali Shane del Rosario, Fabio Maldonado, Mark Hunt i Andrei Arlovski.

Posljednja šansa za Cormiera

Nakon Arlovskog stigao je i šesti nokaut njegove UFC karijere, onaj protiv Fabrizija Werduma kojim je osvojio svoj prvi naslov prvaka pod okriljem UFC-a.

Tri puta ga uspješno branio, a onda mu ga je uzeo Cormier od kojeg ga je vratio u drugoj borbi. Sada ga čeka treća i posljednja Cormierova prilika da osvoji naslov.

Pročitajte više