Pogledajte Modrićevu asistenciju u derbiju protiv Atletica

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ asistirao je za pogodak Antonija Rudigera u 20. minuti utakmice Real Madrida i Atletico Madrida u polufinalu španjolskog Superkupa koje se igra u Saudijskoj Arabiji. Hrvatski nogometaš ubacio je iz kornera u sredinu, gdje je Rudiger skočio i glavom zabio za 1:1. Prvi pogodak na utakmici zabio je stoper Atletica Mario Hermoso u 7. minuti. Modrićevu asistenciju pogledajte OVDJE.

Modriću je ovo bila druga asistencija u zadnje dvije utakmice te treća u posljednje četiri utakmice. U zadnjoj utakmici, protiv Mallorce, također je ubacio iz kornera za pobjedu Reala 1:0 u posljednjim trenucima susreta. Do kraja prvog dijela pala su još dva gola. Ferland Mendy zabio je za vodstvo Reala 2:1 u 29. minuti, a Antoine Griezmann je poravnao na 2:2 u 37. minuti.

Modrić je napustio igru u 67. minuti, a nakon toga je real primio gol. Nespretno je Kepa poslao loptu u svoju mrežu u 78. minuti. No Carvajal je poravnao u 85. minuti na 3:3 i utakmica je otišla u produžetke. Real je u produžecima stigao do pobjede 5:3 te prošao u finale. U produžecima je autogol zabio Stefan Savić, a Brahim Diaz pogodio je za konačnih 5:3.

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više