La Liga

VIDEO Griezmann promašio prazan gol. Koeman ga odmah izvadio iz igre

Foto: Reuters

BARCELONA je u susretu 19. kola La Lige na Camp Nouu pobijedila Real Sociedad rezultatom 2:1. Strijelci za katalonski sastavi bili su Jordi Alba i Frenkie de Jong u 31. i 43. minuti, dok je goste u vodstvo doveo Willian Jose u 27. minuti.

Jako je lošu utakmicu odigrao francuski napadač Antoine Griezmann u redovima Barcelone. U drugom poluvremenu je u razmaku od jedne minute propustio realizirati dvije velike prilike.

Griezmann je s dva metra propustio poslati loptu u mrežu

Prvo je u 55. minuti Jordi Alba lijepo s lijeve strane ubacio prizemnu loptu u sredinu, a Griezmann je s dva metra propustio poslati loptu u praznu mrežu. Točnije, pogodio je vratara gostiju Alexa Remira koji je stajao na svojoj prvoj vratnici.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PROMAŠAJ GRIEZMANNA.

Drugi promašaj bio je prava kamilica nasuprot prvog. Griezmann je s lijeve strane lijepo prošao i našao se u izglednoj prilici pred Remirom, ali Francuz loše puca u bliži kut i vratar Sociedada brani njegov udarac.

Griezmann je već u 66. minuti izašao iz igre

Trenera Barcelone Ronalda Koemana su očito jako iživcirale Griezmannove propuštene prilike te je u 66. minuti umjesto njega uveo Francisca Trincaa.

Barcelona se ovom pobjedom približila vodećem trojcu (Atletico, Real Sociedad, Real Madrid) na samo šest bodova zaostatka. Od Sociedada im dvije utakmice manje, od Reala jednu, dok Atletico za Barcelonom kaska jednu utakmicu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više