Pogledajte nevjerojatnu grešku golmana kojeg je Dinamo platio tri milijuna eura

Foto: Screenshot MAxSport

HAJDUK je u 10. kolu SuperSport HNL-a u velikom derbiju pobijedio Dinamo 1:0. Jedini gol zabio je Emir Sahiti u 59. minuti nakon krasne akcije Splićana u tri poteza. Hajduk se ovom pobjedom vratio na prvo mjesto i preskočio drugoplasiranu Rijeku. Dinamo ostaje na trećem mjestu.

Hajduk je mogao i puno ranije stići do vodećeg pogotka. U osmoj minuti Bijeli su uputili visoki centaršut u šesnaesterac gostiju. Ljubičić je bio na lopti, ali je Ivan Nevistić odlučio bespotrebno otići daleko s linije. Ljubičić se u zadnji čas izmaknuo kako bi pustio loptu svom golmanu, ali to nije bilo dobro komunicirano.

Nevistića je situacija zbunila i lopta mu je ispala, a on nije bio dobro postavljen. Marko Bulat je uspio u zadnji tren blokirati udarac Vadisa Odjidja-Ofoea, a veznjak Hajduka nije uspio ni u ponovljenom pokušaju poslati loptu u mrežu jer ju je Dino Perić očistio s crte.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Pročitajte više