LIGA PRVAKA

Pogledajte obračun Modrića i Vidala. Bilo je tu i hvatanja za vrat

Screenshot: Twitter

REAL MADRID i Inter su se u međusobnom dvoboju u Madridu borili za prvo mjesto na ljestvici skupine D Lige prvaka. Talijanskom prvaku je trebala pobjeda za skok na tron, no do pobjede 2:0 stigao je domaćin predvođen kapetanom na ovoj utakmici Lukom Modrićem.

Već od 17. minute Inter je bio u minusu nakon što je s petnaestak metara suparničku mrežu naciljao Toni Kroos. Bio je to tisućiti pogodak Reala u povijesti Kupa prvaka / Lige prvaka i prvi od dva lijepa gola koja su mogli vidjeti gledatelji. Za konačnih 2:0 fantastično je pogodio Marco Asensio u 79. minuti.

Modrić je odigrao svoju stotu utakmicu u Ligi prvaka i tako postao prvi Hrvat u povijesti s takvim dosegom. Osim po tome, susret će pamtiti i po sukobu s Arturom Vidalom. Do njega je došlo nakon prekršaja Nicola Barelle zbog kojeg je i isključen u 64. minuti. Nastala je gužva u kojoj je sudjelovalo više igrača, a među njima i Modrić, koji je htio primiriti situaciju i pokušati odvući Vidala iz gužve. Napravio je to primivši ga za dres i za vrat, no Čileanac se okrenuo i odgurnuo Modrića, koji mu više nije vraćao.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ŠTO SE DOGODILO

Pročitajte više