Pogledajte odgovor Splićana: Nećemo trpjeti Mamićevo šerifovanje!

JOŠKO SVAGUŠA oštro je reternirao Zdravku Mamiću na provokacije uoči derbija. Svaguša se pojavio na pressici Hajduka i uzvratio Maminju:

"Od Zdravka Mamića uvijek ista priča, to slušamo već godinama. Jedno govori, a drugo radi. Nismo htjeli reagirati na njegove ispade, ali je Hajduk klub duge tradicije pa smo morali odgovoriti", počeo je Svaguša pa dodao gas:

"Više ne možemo trpjeti njegovo šerifovanje, polazeći od toga tko će igrati u reprezentaciji do toga tko će suditi. Osobno nemam svoje igrače u Hajduku, moj interes je cijeli klub i napravit ću sve da ga zaštitim. Mamićeva igra nema uporišta, a odgovorit ćemo joj dobrom igrom i poštenjem. I nećemo dopuštati da nas se blati", replicirao je Svagi.

Nije moglo bez komentara na suđenje. Hajduk je pred novinarima predstavio pogreške na štetu Bijelih, nedosuđene jedanaesterca protiv Lokomotive, zaleđe u Karlovcu, gol kojeg su primili u Međimurju, dvostruka mjerila u finalu Kupa protiv Dinama prošle godine...

"To je način na koji Mamić osvaja prvenstva i tome moramo stati na kraj", rekao je Svaguša.

Uz predsjednika je stao i član Uprave Ivica Šurjak.

"Očito je da Mamić radi pritisak da bi prema Hajduku na ružan način napravio atmosferu koja nikome ne treba. Ne znamo čim je izazvan, ali Dinamo ne igra uvjerljivo pa se želi stvoriti atmosfera koja nikome nije potrebna", reagirao je i Ivica Šurjak.

Špaco: Ne želim komentirati izjave iz Dinama


Zatim je na red došao i trener Stanko Poklepović.

"Želio bih da derbi bude na dostojanstvenoj i kulturnoj razini. Cijenim Dinamo, poštujem sve aktere, ali neću komentirati ni jednu njihovu izjavu", spustio je Špaco loptu na zemlju.

Hoće li Skoko biti spreman za utakmicu.

"Skoko će biti sposoban, a jedina mi je dilema hoću li igrati s jednom ili dvije špice. Ostatak udarnog sastava se neće mijenjati", zaključio je trener Hajduka

Pročitajte više