TALIJANSKI KUP

Pogledajte ovacije koje je Adriano dobio na utakmici Intera i Milana

Foto: Profimedia

INTER je s uvjerljivih 3:0 pobijedio Milan u uzvratnoj utakmici polufinala talijanskog kupa. Lautaro Martinez postigao je prva dva pogotka, dok je posljednji zabio Robin Gosens, iako je Milan imao svoje prilike, pa i poništeni pogodak kojim je mogao doći na jedan gol zaostatka.

Na tribinama stadiona Giuseppe Meazze našao se i mnogima dragi, bivši igrač Intera - Adriano. Brazilac danas ima 40 godina, a umirovio se 2016. Godinama nije bio u ozbiljnom nogometu. U posljednje vrijeme uglavnom ga se povezuje s alkoholom, čak i drogom, a o svojem životu govorio je za The Players Tribune.

"Povratak kući", objavio je milanski Inter na službenom Twitteru uz fotografiju Adriana. Mnogi će istaknuti njegov dribling ili snažan udarac po kojem je poznat u nogometnoj videoigri. Zbog svega toga ima kultni status među pratiteljima nogometa.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OVACIJE KOJE JE ADRIANO DOBIO NA UTAKMICI INTER - MILAN

Vidjelo se to i sinoć kad se pojavio na talijanskom derbiju i zaradio pljesak. Adriano je igrao u Flamengu, Interu, Fiorentini, Parmi, Sao Paulu, Romi, Corinthiansu, Athletico Paranaenseu i Miami Unitedu, u kojem je završio karijeru.

Pročitajte više