Pogledajte penal koji je skrivio Perišić za pobjedu Juvea. Igrači Intera se bunili

Foto: Screenhot

NOGOMETAŠI Juventusa su u 37. kolu Serie A svladali Inter s 3:2, u dvoboju starog i novog prvaka Italije, čime su povećali svoje izglede za plasman u Ligu prvaka.

 

Juventus je poveo pogotkom Cristiana Ronalda u 24. minuti. Handanović mu je obranio udarac s bijele točke, ali je Portugalac bio na odbijenoj lopti i ispravio propušteno. Jedanaesterac je dosuđen i na drugoj strani, a u 35. minuti ga je u izjednačenje pretvorio Romelu Lukaku. U završnim sekundama prvog dijela Juan Cuadrado je preciznim udarcem ponovno donio vodstvo domaćinu.

Juventus je od 55. minute igrao s igračem manje nakon što je drugi žuti karton zaradio Betancur i odlučio se braniti. No, njegovi su igrači još dvaput zatresli mrežu i u nastavku utakmice.

U 83. minuti je Chiellini bio u srazu s Lukakuom kad se od njega lopta odbila u Juventusovu mrežu za izjednačenje na 2:2. No, pet minuta poslije Cuadrado je u kontaktu s Ivanom Perišićem zaradio kazneni udarac i sam ga pretvorio u konačnih 3:2. Bio je tu sumnjiv penal i igrači Intera bunili su se smatrajući da je kontakt Hrvata i Kolumbijca bio preslab za najstrožu kaznu. Ipak sudac Calvarese nije želio promijeniti svoju odluku i Juve je na ovaj način došao do zlata vrijednih bodova.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SPORNI PENAL

Perišić je odigrao drugo poluvrijeme za Inter, a Marcelo Brozović je bio na terenu kroz cijelu utakmicu u čijoj je završnici zaradio dva žuta kartona pa je za njega ova klupska sezona završila.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više