DINAMO U EUROPI

Lovro Majer: Odigrali smo najbolju utakmicu sezone

Foto: Screenshot (GNK Dinamo)

DINAMO je 3:0 pobjedom kod Wolfsbergera zasjeo na vrh svoje skupine Europa lige i jako je blizu novog europskog proljeća.

Pobjedu hrvatskom prvaku donijeli su Lovro Majer, Bruno Petković i Luka Ivanušec u drugom poluvremenu. Majer je pogodio u 60. minuti, a Petković 15 minuta kasnije. Konačni rezultat postavio je Ivanušec u sudačkoj nadoknadi.

Marko Tolić i strijelci Luka Ivanušec te Lovro Majer bili su vrlo zadovoljni pobjedom.

"Upisali smo nova tri boda, nitko sretniji od nas. Svjesni smo da još nije ništa gotovo, u sljedeće dvije utakmice moramo potvrditi prolazak. U četiri utakmice nismo primili ni gol, to dovoljno govori o karakteru cijele momčadi, ne samo Livakovića i obrane. Znamo svi da obrana kreće s napadom i nadam se da ćemo proći grupu bez primljenog gola. U Nizozemskoj idemo dalje na pobjedu kao i uvijek. Puni smo samopouzdanja", rekao je Tolić.

Ivanušec zabio na svoj rođendan

"Zasluženo smo pobijedili, imali smo više šanse, moglo je biti i više, ali zadovoljni smo. Drago mi je i da sam zabio za rođendan. Idemo na pobjedu u Nizozemskoj dalje, vjerujemo u sebe i idemo na pobjedu", napomenuo je Ivanušec.

Majer vjeruje da je Dinamo odigrao najbolju utakmicu sezone.

"Jako bitna pobjeda, usudio bih se reći da smo odigrali najbolju utakmicu ove sezone. Bili smo opasni i pokazali svu raskoš našeg talenta. Jako sam sretan zbog gola, ali najvažnija je pobjeda. 0:3 je potpuno zasluženo", rekao je prvi strijelac na utakmici Majer.

 

Pročitajte više