PET GOLOVA NA POLJUDU, ZABILI SAID I ALMEIDA Pogledajte prvu pobjedu Hajduka u 2018.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

HAJDUK je upisao prvu pobjedu u novoj godini. U prijateljskoj utakmici s trećeligašem Varteksom na Poljudu Splićani su slavili s 5:0.


Pred oko 5000 navijača Hajduk je uvjerljivo slavio golovima Ismajlija, Ahmeda Saida, Huga Almeide, a dva je zabio mladi Franko Kovačević.
 

 
Nakon utakmice medijima se obratio trener Hajduka Željko Kopić.

"Zadovoljan sam prvim tjednom priprema. Bitno mi je da su igrači bili maksimalno ozbiljni, da su bez obzira na umor tijekom prvog tjedna ispoštovali sve zahtjeve i imali kvalitetan pristup. Hvala svim ljudima koji su došli na Poljud, drago mi je što je bila pozitivna atmosfera. Dali smo u nastavku priliku našoj mladosti, mislim da svi koji su došli na stadion mogu biti zadovoljni".

Hajduk se sprema na put u Tursku, u Beleku će se pripremati sljedećih dva tjedna i odigrati još tri prijateljska susreta.
 
"U Turskoj će naglasak biti na treninzima, imamo kvalitetne protivnike i uvjete za rad te ćemo napraviti sve da boravak što kvalitetnije iskoristimo. Dat ću sve od sebe da prenesem svoju ideju igre, da budemo taktički pravi, te od Vinkovaca na dalje prikažemo kvalitetan nogomet. Ambicije su odraditi što bolje pripreme. Svaka utakmica koja nam slijedi je najbitnija i tako ćemo se i postaviti od početka proljetnog dijela sezone", dodao je Kopić.
 

Pročitajte više