Pogledajte razgovor dva brata - kapetana Reala i bivšeg igrača Rijeke

Foto: Profimedia

REAL MADRID pobjedom je preskočio ovosezonski hit La Lige Gironu na vrhu tablice, ali Katalonci će se tamo ponovno moći vratiti večeras, kada igraju s Athletic Bilbaom. Kraljevski klub pobijedio je 3:0 kod Cadiza u 14. kolu La Lige. Rodrygo je u 14. minuti zabio za vodstvo madridskog sastava, a u 64. je povećao prednost na dva gola razlike.

Kapetan Reala i bivši igrač Rijeke

Kod drugog gola asistirao mu je Luka Modrić, no najveći dio posla odradio je Brazilac. Modrić mu je dodao na sredini terena, a Rodrygo je majstorijom sam ušao u šansu i pogodio za 2:0. Treći gol djelo je Judea Bellinghama iz 74. minute. Prije same utakmice kamere španjolskih medija zabilježile su lijep trenutak.

Kapetan Reala Nacho Fernandez (33) sjedio je na stepenicama tunela i razgovarao sa svojim tri godine mlađim bratom Alexom, veznjakom i prvotimcem Cadiza. Obojica su djeca omladinske škole Kraljevskog kluba, a Nacho je imao uspješniju karijeru i danas je najdugovječniji prvotimac Reala, za koji je debitirao još 2011. godine.

Alex iza sebe ima respektabilnu karijeru, a može se pohvaliti i jednim nastupom za prvu ekipu Reala. Pored svog matičnog kluba, igrao je za Cadiz, Espanyol, Elche i Reading, a u sezoni 2014./15. bio je na posudbi u Rijeci, za koju je zabio dva gola.

Alex Fernandez u Rijeci.

 

Pročitajte više