Pogledajte Rebićev prvi gol nakon više od jedne godine

Screenshot: Sportklub

BEŠIKTAŠ je pobijedio Eyüpspor 4:0 u šesnaestini finala turskog kupa. Salih Ucan doveo je domaći sastav u vodstvo u 16. minuti, a zatim su uslijedili golovi Cenka Tosuna u 36. i 67. minuti. Konačan rezultat postavio je Ante Rebić u 87. minuti. Hrvatskom nogometašu to je bio prvi pogodak u službenoj utakmici za Bešiktaš otkako je ljetos stigao iz Milana. Također, bio mu je to prvi gol nakon 1. listopada 2022., kada je zabio za Milan u slavlju nad Empolijem (3:1).

Tayfur Bingol oduzeo je loptu igračima Eyüpspora visoko na njihovom dijelu terena. Ušao je u kazneni prostor i povratnom loptom u sredini pronašao Rebića, koji je puknuo te uz malo odbijanje ugurao loptu u mrežu. Snimku Rebićevog pogotka pogledajte ovdje. Ovo je bila druga utakmica novog trenera Bešiktaša Fernanda Santosa i njegova druga pobjeda.

Rebićev ugovor s Bešiktašom vrijedi do ljeta 2025. godine, iako su turski mediji pisali kako bi već mogao otići iz kluba. Dosad je upisao 18 nastupa i pet asistencija. Ranije u karijeri nastupao je za Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Veronu, Eintracht Frankfurt i Milan. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 4.2 milijuna eura.

Pročitajte više