Pogledajte remek-djelo Petkovića

Foto: Marko Lukunic /PIXSELL

DINAMO je čudesnim preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj na četiri boda tri kola prije kraja prvenstva. Rijeka je povela golom Marka Pjace iz penala u 49. minuti, a Dinamo je do pobjede došao golčinom Brune Petkovića u 75. i lijepim golom Arbera Hoxhe u 89. minuti.

Dinamo do gola Petkovića praktički nije postojao na terenu, Modri niti jednom nisu zaprijetili Labroviću, dok je domaćin bio opasan i agresivan tijekom čitave utakmice. Ipak, majstorija Brune Petkovića je promijenila utakmicu i možda Dinamu donijela još jedan naslov prvaka. Igrala se 75. minuta kad je Radeljić na 25 metara od gola srušio Petkovića.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Nediljko Labrović je čudno postavio živi zid i loše se postavio, no to ne umanjuje sjajan udarac Petkovića kod kojeg se Rijekin golman nije ni pomaknuo. Bio je to prvi udarac Dinama na gol, ali i gol koji je bio ključan za preokret. Inače, bila je ovo Petkoviću 250. utakmica u dresu Dinama. 
 

Pročitajte više