Ronaldo navijačima BiH pokazao srednji prst!

REPREZENTACIJA Portugala sinoć je odradila prvi i jedini trening na Bilinom polju uoči prve kvalifikacijske utakmice s BiH. Sva sila novinara, njih preko 100 i brojni navijači sjatili se u Zenicu kako bi popratili trening Portugalaca i njihove prve zvijezde Cristiana Ronalda. No Cristiano je bio nervozan i još jednom pokazao zašto nije omiljen među navijačkim nogometnim pukom.

Nekoliko navijača provociralo ga je laserom na što je Ronaldo isukao srednji prst i pokazao ga publici. U Realu će sigurno biti oduševljeni kulturom svojeg prvog napadača... Na Bilinom polju bilo je i navijača koji su se željeli slikati s Ronaldom, ali on ih je hladno odbio i samo produžio.

Inače, Portugalci su jako nezadovoljni što moraju igrati u Zenici. Nakon što je BiH objavila da će se utakmica igrati na Bilinom polju zahtijevali su posebne sigurnosne mjere kao da dolaze u Bagdad. Osim toga, od Uefe su tražili da se susret ne igra na terenu kojeg su nazvali "močvarom" što je Uefa odbila. Teren je jučer izgledao puno bolje i vidljivo je da su napori oko travnjaka dali rezultate te da više nije u onako lošem stanju.

Portugalci su imali još jedan biser. Kako piše SCSport, Nani je izjavio kako je glavni grad Bosne i Hercegovine - Zenica.

> Ronaldo otkrio za koga će navijati: Volio bih da Turska izbaci Hrvatsku

Pročitajte više