Pogledajte što je promašio napadač Rome

Screenshot: Twitter

ROMA u 12. kolu talijanskog prvenstva na gostovanju pobijedila Veronu 3:1. Domaćin je poveo u 27. minuti golom Pawela Dawidowicza, koji je u 36. dobio crveni karton. Momčad trenera Josea Mourinha izjednačila je do kraja prvog dijela, a strijelac je u sudačkoj nadoknadi bio Nicolo Zaniolo.

No, sve je moglo biti drugačije da je Tammy Abraham u 19. minuti, pri rezultatu 0:0, zabio iz velike prilike. Engleski napadač primio je loptu u prostor, zaobišao Veronina golmana Lorenza Montipa i, kada je trebao spremiti loptu u nebranjenu mrežu, pogodio stativu od koje se lopta odbila u gol-aut.

Abraham je 25-godišnjak koji je u rimski klub došao prošle godine iz Chelseaja. Ove sezone postigao je tri gola u 15 nastupa, dok je ukupno za Romu u 68 utakmica bio strijelac 30 puta. Jednako toliko zabio je za Chelsea, u kojem je odradio 82 utakmice.

VIDEO: Arena Sport

Preokret u zadnjim minutama

Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 1:1, a Roma je do pobjede došla golovima na samome kraju utakmice. Cristian Volpato ušao je u 58. minuti i riješio utakmicu. U 88. je na asistenciju Nemanje Matića zabio gol, da bi u drugoj minuti sudačke nadoknade asistirao Stephana El Shaarawyju za konačnih 3:1.

Pročitajte više