Pogledajte što je razočarani Kek rekao nakon kiksa u Puli

Foto: HNK Rijeka

U SUSRETU 29. kola Prve HNL u Puli su nogometaši Istre 1961 i Rijeke odigrali 1:1 (0:1), pa Riječani nisu u potpunosti uspjeli iskoristiti pobjedu Hajduka u Maksimiru. 
 
Riječani su iz Pule, unatoč velikoj nadmoći i brojnim prilikama, izvukli samo bod, pa sada vode s pet umjesto sa sedam bodova ispred Dinama, koji je ranije poražen od Hajduka u Zagrebu s 0:2.
Rijekin trener Matjaž Kek prokomentirao je susret na Aldo Drosini gdje je njegova momčad uspjela osvojiti tek bod na gostovanju kod Istre 1961.
 
Nogometaši Rijeke u regionalnom derbiju gostovali su u Puli kod Istre 1961 te su uspjeli osvojiti bod uz mršavih 1:1. Ta susret na konferenciji za medije prokomentirao je gostujući trener Matjaž Kek.
 
“Nažalost, izgubili smo dva boda. Mislim da smo po šansama i igri bili bliže pobjedi a nogomet je takva igra nekada te kazni kada toliko promašuješ, nas nasreću danas nije. Čestitke igračima obje momčadi na fer i korektnoj igri u pravoj nogometnoj atmosferi.”
 

Matjaž Kek u sudačkoj nadoknadi dijelio je upute svojim igračima i stalno ih tjerao prema naprijed. Ovoga puta nažalost po njih nitko se nije ukazao i donio pogodak vrijedan pobjede iako je Rijeka stvorila nekoliko izglednih situacija.
 
“Zapucali smo previše toga u jednoj kvalitetnoj utakmici, a na drugoj strani bio je kvalitetan protivnik koji je zaslužio bod s borbenom igrom.”
 
Prisjetio se Kek da njegovu momčad brzo očekuju nove obaveze.
 
“Idemo dalje nemamo puno vremena za tugovanjem jer nas u utorak očekuje Osijek.”
U idućem kolu, Rijeka će već u utorak na svojoj Rujevici dočekati momčad Osijeka, a taj susret na rasporedu je od 20 sati.
 

Pročitajte više