Pogledajte vaganje Terrora i Psihopate: "Sve za pojas, makar više nikad ne hodao"

Foto: Luka Stanzl/Pixell

U DVORANI zagrebačkog ATT-a u zagrebačkoj Dubravi u petak 31. srpnja u 20 sati održat će se zanimljiv borilački spektakl.

Francisco "Croata" Barrio će se boriti protiv Aleksandra Jankovića, dok je glavna borba večeri ona za titulu najopakijeg čovjeka Balkana između Vase "Psihopate" Bakočevića (30) i Ivice "Terrora" Truščeka (37).

Crnogorski i hrvatski borac zajedno imaju 132 meča, a svoju popularnost sagradili su na beskompromisnom pristupu. Prihvaćaju borbe bilo gdje, protiv bilo koga. 

FNC je iz tog razloga dao dodatni štih ovoj borbi. Naime, pobjednik će ponijeti BMF  Balkan pojas, namijenjen najopakijem borcu na Balkanu. 

Borci su u dvorani ATT-a održali jučer otvoreni trening na kojem je došlo do incidenta. Vaso Bakočević nije se mogao suzdržati, htio se potući s Franciscom Croatom Barrijem još i prije same borbe, odmah na otvorenom treningu.

Bakočević je poznat po nadimku "Psihopata", a još ranije provocirao je Croatu. Sada je otišao i korak dalje nakon što mu je nešto dobacio na treningu, a onda je krenulo naguravanje. 

U sve su se umiješali timovi spomenutih boraca koji su ih maknuli iz dvorane.

''Sve bih dao za tu titulu, makar ne hodao više'', rekao je Trušček nakon vaganja.

Pogledajte kako je prošlo današnje vaganje pred meč.

Pročitajte više