Euro 2020

Pogledajte Vlaovićev odgovor Rebiću: "Jednom sam bio najodvratniji tip na svijetu"

Foto: Index

U INDEXOVOM studiju gostovao je bivši hrvatski reprezentativac Goran Vlaović.

Komentirao je nastup Hrvatske na Europskom prvenstvu te najavio derbi četvrtfinala između Italije i Belgije. Bilo je ovo Vlaovićevo prvo obraćanje javnosti nakon što ga je hrvatski reprezentativac Ante Rebić prozvao na Instagramu zbog komentara u Indexovom studiju. Rebić se obrušio i na izbornika Zlatka Dalića i na legendu hrvatskog nogometa Roberta Prosinečkog, a zatim je obrisao Instagram profil.

Vlaović je detaljno analizirao jučerašnji nastup Dalića pred kamerama HTV-a u kojem je izbornik objašnjavao poteze koje je vukao na Euru te najavio buduće akcije reprezentacije. 

U nastavku pogledajte cijelu emisiju u kojoj su voditeljica Dea Redžić i Goran Vlaović analizirali budućnost Ante Rebića u reprezentaciji te buduće poteze izbornika Dalića. Vlaović je kazao da Rebiću ne zamjera apsolutno ništa, niti ga je ranije naročito kritizirao u situaciji sa zamjenom kopački, ali je istaknuo da novi događaji pokazuju da reprezentacija opterećena ovakvim odnosima ulazi u vrlo neugodnu fazu.

Vlaovićeva poruka Rebiću 

Vlaović je Rebiću odgovorio u simpatičnom tonu, prisjećajući se bitne avanture u svojoj karijeri s reprezentacijom, nakon depresivnog SP-a 2002. godine u Japanu.

"Ja sam bio najodvratniji čovjek na svijetu kad smo se vratili 2002. godine iz Japana. Ne znam je li mi bila muka od toga kako smo igrali ili mi je bilo zlo što nisam mogao pomoći da ne bude tako. Stradali su, nasreću ili nažalost, moji bližnji. Horor je bio. Rebiću ništa ne zamjeram. Bio sam igrač", rekao je Vlaović.

Međutim, Rebić nije jedini otvoren front Zlatka Dalića u momčadi, samo je među prvima puknuo. Promjena će biti još, Dalić je ostavio jako puno prostora najavljujući vizuru svoje reprezentacije za Katar 2022. Je li Rebić igrač kojeg se Hrvatska može odreći i što će biti s Kramarićem i Petkovićem, koji su potrošili Dalićeve kredite? Vlaović analizira kako treba izgledati nova Hrvatska te s voditeljicom raspravlja je li Rebić u pravu kad Dalića naziva nulom od trenera, a igru reprezentacije zadnjih godina - sranjem. Tijekom analize Dalićevog nastupa na HTV-u i situacije s Rebićem u Indexovom studiju se razvila zanimljiva rasprava u budućim izbornicima, Robiju Prosinečkom i Luki Modriću. Pogledajte cijelu specijalnu emisiju nakon ispadanja Hrvatske s Eura. 

Pročitajte više